Ouderraad (OR) - Wie is wie?

Mijn naam is Corine Hartlief en ik ben de moeder van Mette, die op het voortgezet onderwijs zit, Nore uit groep 7 en Fem uit groep 4. Ik ben de voorzitter van de ouderraad en verder zijn mijn taken dit jaar: Sinterklaas, de sportdag, Koningsspelen, de Avond-Wandel-4-daagse en de Fancy-fair.

Mijn naam is Malu Matter en ik ben de moeder van Simon uit groep 5 en Joris uit groep 2. Ik ben medeverantwoordelijk voor de volgende taakgroepen: Schoolfotograaf, Kinderboekenweek, kerstviering en lief en leed.

Mijn naam is Heleen Trip en ik ben de moeder van Emma uit groep 8 en Lise uit groep 6. Binnen de ouderraad ben ik dit jaar medeverantwoordelijk voor de volgende taakgroepen: de schoolfotograaf, Sinterklaas, Paasviering en het slotfeest.

Ik ben Marc Diesing, penningmeester van de ouderraad. Ik ben de vader van Emma (al afgezwaaid van de MAS) en Isa uit groep 6. Ik sluit aan bij diverse taakgroepen, maar mijn hoofdtaak is het financiële reilen en zeilen van de stichting.

Mijn naam is Martijn Doorn en ik ben de vader van Lieke uit groep 4 en Isa en Gijs uit groep 2. Binnen de ouderraad ben ik medeverantwoordelijk voor de volgende taakgroepen: Lampionnenshow, Kerst, Sportdag, Fancy-Fair, Koningspelen en Catering AW4D. Verder neem ik vanuit de ouderraad ook deel aan de vergaderingen van de klankbordgroep.

Mijn naam is Jack Schoo en ik ben de vader van Ruben uit groep 7 en Maaike uit groep 4. Ik ben secretaris van de ouderraad en verder ben ik medeverantwoordelijk voor de volgende taakgroepen: Fancy fair/schoolfeest, AW4D, verkeer en de ideeënbus.

Mijn naam is Lars van Dijk en ik ben de vader van Sara, groep 7 en van zoon Guus die in groep 5b zit. Ik vind het belangrijk (en heel erg leuk!) om als ouder betrokken te zijn bij hun school en bij te kunnen dragen aan een prettig schoolklimaat. Ik neem deel aan de werkgroepen Sinterklaas, Klusclub, Avondvierdaagse en Fancy Fair.

Mijn naam is Douwine Fokkinga. Ik ben de moeder van Tomas uit groep 5B en Jente uit groep 3. De ouderraad is een gezellige groep ouders die graag mee wil helpen met het organiseren van leuke activiteiten voor de kinderen. Ik vind het leuk om mijn steentje daaraan bij te dragen. Ik neem deel aan de werkgroepen sinterklaas, sportdag, koningsdag en de avondvierdaagse.

De leden van de Verkeerscommissie zijn:

Michiel Mulder, vader van Jinne uit groep 3.
Thomas Trompert, vader van Lisa uit groep 6 en Rutger uit groep 8.
Teamleden: Jochebed Hitharie en Miriam Westerveen