Informatie over de school

Algemeen
Samen met zo'n 230 leerlingen (verdeeld over 10 groepen), 17 leerkrachten, een intern begeleider, 2 vakleerkrachten gymnastiek, een conciërge, een directeur en veel enthousiaste en betrokken ouders willen wij in een veilige omgeving talenten mét plezier ontwikkelen! Al meer dan 60 jaar geven wij vanuit een Open Christelijke visie les.

Onderwijs
De Menso Altingschool is een school waar we samen voor een veilige sfeer zorgen, waar kinderen zichzelf en hun talenten ontwikkelen mét plezier. Op de Menso Altingschool beschouwen we elk kind als een uniek persoon met allerlei mogelijkheden. Op een uitdagende en ondersteunende manier willen we de talenten van kinderen helpen ontwikkelen en ze voorbereiden op hun plek in de maatschappij.

Aanmelden?
Om samen veilig talent te kunnen ontwikkelen met plezier, moeten we voor sommige groepen helaas een leerlingenstop hanteren. Dit doen we om te voorkomen dat de groepen zo groot worden dat de al aanwezige leerlingen én de komende leerlingen niet de aandacht kunnen krijgen die ze verdienen. U kunt bij de directeur informeren of er ruimte is voor uw zoon/dochter.

Meer informatie?
Voor informatie over wie we zijn en wat we doen kunt u in het menu (rechts) terecht. En wilt u nog meer informatie, dan bent u van harte welkom voor een gesprek over de mogelijkheden die we uw kind te bieden hebben!

Graag tot ziens op de Menso Altingschool!

Menno Luiks
directeur